Lars Barfoed´s billede bliver brugt i en utroskabs kampagne

Den kontroversielle dating side, VictoriaMilan.dk, med sloganet “Genoplev din passion - ha’ en affære!” har startet en bemærkelsesværdig billboard kampagne i Danmark, med den tidligere justitsminister Barfoed som er efterladt med bare fødder.

- Vi ved fra vores mere end tre millioner medlemmer, at en af største årsager til ‘breakups’ og skilsmisser er ikke en affære – men af blive taget i det. Det er her at Victoria Milan kan hjælpe, siger Dominika Peczynski, Country Manager for Danmark, i en pressemeddelelse.

Hjemmesiden blev lanceret i oktober 2012, som den første af sin art i Europa. Det har været vellykket og blot 2 ½ år senere, er der mere end tre millioner ligesindet medlemmer, og mere end 245.000 danske medlemmer søger efter en online flirt, spænding eller en affære.

- Med vores kampagne ønsker vi at vise, på en humoristisk måde, at have en affære ikke kun handler om utroskab. Det er mest om ikke at blive fanget. Historien om Hr. Barfoed viser, at hvis du ikke er forsigtig, kan du ende med en øjeblikkelig skilsmisse og en meget vanskelig situation i dit liv. Selvfølgelig er der ingen som vil ende i sådan en situation, og det er her Victoria Milan hjælper. Hvis du ikke bliver fanget, vil du ikke blive skilt. Derfor vil vi gerne minde de danske folk om at være diskrete med deres lidenskab, så du ikke vil blive efterladt med bare fødder, slutter Hr. Sigurd Vedal, Victoria Milan’s grundlægger og direktør.

Dagens Gossip