Lars Eller blev matchvinder i NHL med besynderligt mål

13/10/2013

Lars Eller blev natten til søndag matchvinder med et besynderligt mål for Montreal Canadiens i NHL.

Danskeren, der har fået en fremragende start på sæsonen i den nordamerikanske ishockeyliga, blev noteret for målet til 2-1, da Montreal Canadiens slog Jannik Hansens Vancouver Canucks med 4-1.

I slutningen af anden periode havde Eller sendt pucken væk og var på vej ud på bænken, da Vancouver-spillerne begyndte at fumle foran eget mål. Uheldigvis for hjemmeholdet kom de til at sende pucken mellem benene på målmanden og i eget net.

Lars Eller blev i henhold til NHL-reglerne krediteret det mærkværdige mål. I tredje periode cementerede gæsterne sejren med yderligere to scoringer.

Montreal Canadiens målmand Carey Price var måske nok kampens reelle matchvinder, da han fik blokeret en lang række forsøg fra Vancouver-spillerne. Lars Eller var efter kampen imponeret over Prices præstation.

- Wow. Det er sandsynligvis det bedste hockey, jeg har set Price levere, og det siger ikke så lidt.

- Han holdt os inde i kampen. Jeg ved ikke hvordan. Halvvejs igennem kampen - i anden periode - var han den eneste årsag til, at vi stadig var med i kampen. En utrolig præstation, siger Lars Eller til nhl.com.

Frans Nielsen kom også på måltavlen for New York Islanders, der tabte med 2-3 til Nashville Predators. Nielsen scorede til 1-1 midtvejs i anden periode for gæsterne, der også havde Peter Regin på isen.