Lars Eller bliver helt og skurk i Montreals nederlag

18/02/2016

Lars Eller og Montreal Canadiens tabte natten til torsdag for tredje gang i træk i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Det lignede ellers en mulig udesejr, da Lars Eller i anden periode bragte Montreal foran med 2-1 med sit tiende mål i sæsonen, men Colorado Avalanche vendte kampen med to mål og vandt 3-2.

26-årige Lars Eller scorede næsten syv minutter inde i anden periode, da Montreal-mandskabet pressede hårdt på og jagtede en løs puck i Colorados egen forsvarszone.

Colorado-keeper Semyon Varlamov gik bag om sit eget mål og forsøgte at spille pucken hen til en holdkammerat.

Men Montreal-spilleren Max Pacioretty opsnappede pucken og spillede den lynhurtigt hen til en fri Lars Eller, som nemt kunne udplacere Varlamov, der ikke var kommet ordentligt på plads i målet.

Ti minutter senere gik Lars Eller fra helt til skurk, da han holdt fast i en modspillers stav og blev sendt i straffeboksen i to minutter for at afsone forseelsen.

Det udnyttede Colorado straks til at få udlignet til 2-2 ved Jarome Iginla, som to minutter før slutfløjt også lavede det afgørende mål i kampen.