Lars Eller husker intet fra sit uheld

Det så modbydeligt ud, at da ishockeyspilleren Lars Eller landede på isen med hovedet først efter en tackling i en NHL-kamp tidligere på måneden. Stærkt blødende og temmelig groggy blev han båret fra isen.

Nu går det bedre, og Lars Eller var ved at være klar til at spille, hvis ikke Montreal var røget ud af NHL-slutspillet nogle dage efter det grimme uheld. Men han husker nærmest intet fra episoden.

Eller var med, da Montreal-spillerne i weekenden tømte deres skabe i hallen, og reelt drog på sommerferie. Der talte den lokale presse i Montreal med den 24-årige danske ishockeyspiller.

- Jeg kan ikke huske meget. Det er et hul på omkring 10 minutter, hvor jeg ingenting husker.

- Det hele skete meget hurtigt. Jeg husker ikke, hvad der skete på isen, jeg husker ikke, at jeg blev båret fra isen, og heller ikke, at jeg prøvede at rejse mig, fortæller han til montrealgazette.com.

- Det var en forfærdelig oplevelse for alle som så det. Især for min familie. Men som jeg ser det, kunne det have været langt værre, siger Lars Eller, som fik hjernerystelse, brækkede næsen og knækkede flere tænder i sit fald.

Han nåede at træne et par gange i slutningen af sidste uge og havde fået lov at skrue op for træningen, da Montreal røg ud af slutspillet.

- Jeg har ingen symptomer. Undersøgelser viser, at jeg endnu ikke er fuldt helet i hjernen, men jeg ser ingen problemer for fremtiden, jeg skal nok komme helt tilbage, siger han.

Lars Eller nåede at have en stor sæson i NHL. Selv om sæsonen var skåret ned fra de sædvanlige 82 til kun 48 kampe, lavede han 30 point. To mere end han havde lavet i en fuld sæson.

- Jeg har haft en fin sæson. Den vil jeg gerne bygge videre på næste år, siger han. /ritzau/

 

Dagens Gossip