Lars Eller og Jannik Hansen scorer forgæves i NHL

04/12/2015

Ishockeyspillerne Lars Eller og Jannik Hansen kom på måltavlen i kampene i NHL-ligaen, der blev afviklet natten til fredag dansk tid, men ingen af danskernes klubber formåede at vinde.

Lars Eller var på pletten for Montreal Canadiens, da holdet tabte 2-3 hjemme til Washington Capitals.

Danskeren lavede sit syvende sæsonmål i anden periode, da han udlignede til 1-1.

Lars Eller modtog en aflevering tæt ved mål, og snedigt fik han listet pucken mellem benene på Washington-målmanden Braden Holtby.

Trods nederlaget er Montreal Canadiens fortsat klart i spidsen for Atlantic Division med 41 point for 27 kampe.

Washington Capitals topper Metropolitan Division med 37 point for 24 kampe.

Holdet har vundet seks kampe på stribe.

Jannik Hansen stod for 2-2-udligningen, da Vancouver Canucks tabte 2-4 hjemme til Dallas Stars.

Knapt seks minutter inde i tredje periode lagde danskeren et let pres på gæsternes Alex Goligoski, der havde pucken foran eget mål.

Dallas-spilleren sendte en mislykket aflevering af sted, som blev opfanget af Vancouvers Henrik Sedin.

Svenskeren sendte hurtigt pucken retur til Jannik Hansen, der sikkert passerede Dallas-målmanden Kari Lehtonen med et højt baghåndsskud.

Danskerens ottende sæsonmål rakte dog ikke til point, og Vancouver Canucks er nummer fire i Pacific Division med 26 point for 27 kampe.

Dallas Stars topper Central Division med 41 point for 26 kampe.

Også Mikkel Bødker røg ind i et nederlag, da han sammen med Arizona Coyotes tabte 1-5 ude til Detroit Red Wings.

Danskeren måtte en tur i straffeboksen i anden periode.

Arizona Coyotes ligger nummer tre i Pacific Division med 27 point for 25 kampe.