Lars Eller og Mikkel Bødker scorer i NHL

12/11/2014

To danskere kom på scoringstavlen, da der natten til onsdag dansk tid blev spillet i NHL-ligaen i ishockey.

Det endte med forskelligt udbytte for målscorerne, Lars Eller og Mikkel Bødker.

Lars Eller sendte Montreal Canadiens på sejrskurs, da han i anden periode scorede til 1-0 i hjemmekampen mod Winnipeg Jets. Danskeren var hurtigt over returpucken efter en afslutning.

Montreal endte med at vinde kampen 3-0, så klubben har tre sejre på stribe og er nummer to i Atlantic Division.

Mikkel Bødker kunne trods sin scoring ikke juble.

Han udlignede ellers til 3-3 for Arizona Coyotes i tredje periode af hjemmekampen mod Dallas Stars.

Mikkel Bødker stod klar tæt ved målet og fik dirigeret pucken ind i buret efter en afslutning.

Desværre for danskeren fik Dallas Stars scoret til slutresultatet 4-3 med lidt over et minut tilbage af tredje periode.

Arizona er nummer seks og næstsidst i Pacific Division efter klubbens andet nederlag i træk.

Frans Nielsen kom ikke på scoringstavlen, men leverede en assist til 4-0-målet, da hans klub, New York Islanders, vandt hele 6-0 hjemme over Colorado Avalanche.

New York Islanders har vundet fire sejre i træk og er nummer to i Metropolitan Division.