Lars Eller scorer forgæves i Montreal-nederlag

30/11/2014

Flere danskere var på isen, da lørdagen bød på et fyldigt program i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Hos Montreal Canadiens kom Lars Eller på scoringstavlen, da han i anden periode scorede til 2-2 på hjemmebane mod Buffalo Sabres.

Det rakte dog ikke til gevinst, da Buffalo sejrede 4-3. Den ordinære spilletid sluttede 3-3, og først efter straffeslagskonkurrence fandt opgøret sin vinder.

Her misbrugte Montreal alle sine fem forsøg, heriblandt Lars Eller det ene.

Frans Nielsen derimod kunne juble over en sejr, da New York Islanders hjemme vandt 3-1 over New Jersey Devils.

Danskeren blev noteret for en assist, da Islanders fem sekunder før tid cementerede sejren med en scoring i New Jerseys tomme mål.

Hos Anaheim Ducks oplevede den ellers så solide målmand Frederik Andersen en kamp, han nok gerne glemmer hurtigst muligt.

Efter godt 26 minutter i målet havde modstanderen San Jose Sharks scoret fem gange på 19 forsøg, hvorefter danskeren blev udskiftet.

Anaheim tabte kampen 4-6.