Lars Ellers Montreal holder liv i Stanley Cup-håbet

10/05/2015

En sejr på udebane mod Montreal Canadiens med Lars Eller i truppen havde bragt Tampa Bay Lightning videre i slutspillet om det nordamerikanske mesterskab i ishockey, men holdet fra Florida faldt for anden kamp i træk, og en føring på 3-0 i kampe er nu krympet til 3-2.

Den danske landsholdspiller Lars Eller var på isen i over 15 minutter i kampen, der sluttede tidligt søndag morgen dansk tid.

Eller var dog ikke involveret i sit holds to scoringer.

Montreals Devante Smith-Pelly scorede i midten af første periode, men knap ti minutter inde i tredje periode udlignede Tampa ved Steven Stamkos. Med fire minutter tilbage af opgøret sikrede Pierre-Alexandre Parenteau hjemmeholdet sejren med sit mål til 2-1.

Holdene mødes igen natten til onsdag dansk tid, og Montreal er tvunget til at vinde, hvis holdet skal bevare håbet om at komme i semifinalen.