Lars Hjortshøj i spidsen for ny lørdagsunderholdning

TV2s nye lørdagsunderholdningsprogram "Rundt på gulvet" har premiere lørdag 31. august klokken 20 og vil de kommende ti lørdage sørge for underholdning i topklasse til hele familien.

Lars Hjortshøj er vært og kaster hver uge den faste trup, bestående af Andreas Bo, Niels Olsen, Christian Fuhlendorff og Lise Baastrup, ud i helt uforudsigelige og skæve improvisationslege.

Til at hjælpe sig får de hver lørdag besøg af to legekammerater, som også er håndplukkede eksemplarer af Danmarks skæveste og hurtigste hjerner, men som ikke nødvendigvis er hjemmevante på comedy-scenen.

- Det her er underholdning i helt nyt format, og jeg kan garantere, at folk kommer til at se noget, de aldrig har set før. Jeg morer mig mindst lige så meget som publikum, når cremen af dansk underholdning kastes ud på glatis, fortæller Lars Hjortshøj.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

De to hold skal i løbet af aftenen dyste i forskellige improvisationslege, lige fra sang, dans og sketcher – men alt sammen udført med et lille twist, så det adskiller sig fra alt andet, man tidligere har set.

Eksempelvis skal holdene i legen "De skrå brædder" udføre en sketch med hjælp fra et par enkelte stikord fra Lars Hjortshøj – men det hele sker på en scene, der er tiltet 22.5 grader, som er den vinkel, du teknisk set lige præcis kan holde dig oprejst i.

Så udover at performe skal deltagerne altså også koncentrere sig om ikke at falde, hvilket der kommer nogle virkelig finurlige indslag ud af.

"Rundt på Gulvet" har premiere lørdag den 31. august klokken 20, og sammen med "Vild med dans" og "Live fra Bremen", som sendes fredage og "Pengene på bordet" om søndagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip