Lars J. overvejer landsholds-stop

- Hvad der skal ske efter denne kvalifikation, må vi se. Så kan man tolke det, som man vil, siger han.

- Selvfølgelig har jeg overvejet min fremtid på landsholdet, det er klart. For den næste kvalifikations-periode går jo frem til 2016, og der kommer måske en ny træner, og der er så mange hvis'er. Min kontrakt med FCK udløber til sommer, og spiller jeg overhovedet fodbold?, siger Jacobsen.

- Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke ønsker, at dette skal være et tema, så længe denne kvalifikation kører, og så længe vi stadig har mulighed for et VM. Denne periode deltager jeg 100 procent i.

Men du har overvejet at stoppe på landsholdet efter denne kvalifikations-turnering?

- Jeg har stadig lysten til at spille på klubniveau og vil gerne fortsætte efter næste sommer også. Men angående landsholdet så går den næste periode frem til 2016, og det er langt ude i fremtiden. Så jo, jeg har overvejet det. Men lige nu skal det ikke været et tema, siger han.

Jacobsen er anfører onsdag aften, når blamagen fra juni i Parken skal vaskes væk. Og selv om succesen har manglet både hos FCK og landsholdet, er Jacobsen klar.

- Det er hårde tider, det kan jeg ikke benægte. Det er en periode, hvor man ikke har haft så mange succes'er, hverken på klub- eller landshold. Det har givet nogen ridser i lakken, siger han.

- Naturligvis påvirker det én, og der er ting, som ikke har kørt for mig i starten af ligaen. Men jeg føler egentlig, at jeg er kommet godt på vej. Jeg er i god form fysisk, og lysten er der stadigvæk, hvilket er det vigtigste, siger han.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip