Lars Jacobsen er uafklaret om landsholdsfremtid

Tirsdag blev Lars Jacobsen udtaget til fodboldlandsholdets kamp i Herning mod Norge, der bliver spillet den 15. november.

Det ville der ikke være noget opsigtsvækkende i, hvis det ikke var for det faktum, at FCK-backen efter den kiksede VM-kvalifikation meddelte, at han endnu ikke havde besluttet sig for, om han fortsætter på landsholdet frem mod EM i 2016.

Trods udtagelsen er der fortsat ingen afklaring på 34-årige Lars Jacobsens landsholdsfremtid.

- Jeg har ikke meldt fra endnu. Jeg har brug for at tænke det her rigtig godt igennem, og det bliver nok først efter nytår, siger FCK-anføreren, som i aften spiller Champions League-kampen mod Galatasaray i Parken.

Siden debuten på A-landsholdet i marts 2006 har Lars Jacobsen gennem 65 landskampe været et af de sikreste kort i landstræner Morten Olsens startopstilling.

På det seneste er der kommet konkurrence fra Esbjergs Peter Ankersen, men Lars Jacobsen har fortsat en solid støtte i landstræneren.

- Morten har bedt mig om at fortsætte. Det tager jeg som et kæmpe skulderklap, og det spiller selvfølgelig kraftigt ind i overvejelserne, siger Lars Jacobsen.

/ritzau/

Dagens Gossip