Lars Jacobsen: Galatasaray-kampene er de afgørende

I de kommende to uger skal FC København to gange stå over for Galatasaray i Champions League-gruppespillet. Første gang er i aften i Istanbul.

Betydningen af netop de to kampe er enorm, mener FCK-anfører Lars Jacobsen.

- Det er de to afgørende kampe. Det var det åbenlyse billede fra starten af, at sådan ville det være, siger højrebacken.

Foruden de tyrkiske mestre er FCK i pulje med Real Madrid og Juventus. Både FCK og Galatasaray står noteret for ét point efter to kampe.

- Man kan sige, at Galatasaray har fået et meget flot point ude mod Juventus, og det giver måske dem en lille fordel.

- Galatasaray er et stærkt hold med langt større profiler, end vi selv har. De har andre budgetter og er et stærkere hold end os, men jeg tror godt, at vi kan drille dem.

- Udekampen bliver ekstremt vigtig. Der kommer en masse svar i forhold til, om vi overhovedet har en chance for at nappe den tredjeplads i gruppen.

- Det får vi nok svar på i disse to kampe. Får vi ingen point i de kampe, så er vores rolle allerede udspillet, siger Lars Jacobsen.

Tredjepladsen giver adgang til Europa Leagues knockoutfase efter nytår. De to første fortsætter i Champions League, og i den sammenhæng er Real Madrid og Juventus favoritter.

- Vi har ikke rigtigt noget pres på os i dette gruppespil, men der er alligevel lidt pres på i disse kampe, for det er dem, der skal gøre det for os.

- Taber vi i Istanbul, er vi tvunget til at vinde i Parken og muligvis finde et point et andet sted, lyder det fra Lars Jacobsen.

Kampstart er klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip