Lars Jacobsen: Morten Olsen har bedt mig fortsætte

Skrevet af admin

16/10/2013

Dagens topnyheder

Landsholdets mangeårige højre back Lars Jacobsen er endnu ikke klar til at komme med en udmelding omkring sin fremtid på landsholdet.

Den 34-årige veteran havde ellers lagt op til, at han ville komme med en udmelding efter tirsdagens 6-0-sejr over Malta i VM-kvalifikationen.

- Jeg har ikke rigtig noget konkret at fortælle endnu. Jeg er stadig i en fase, hvor jeg skal overveje nogle ting og finde ud af, hvad jeg vil. Det er en beslutning, der skal tænkes godt igennem, siger Lars Jacobsen.

- Jeg er blevet opfordret til at forsætte af Morten Olsen. Det er et klap på skulderen, og det gør, at man overvejer det en ekstra gang, siger højrebacken, der ikke kom på banen i tirsdagens sejr over Malta.

Det er dog ikke kun Morten Olsen, der har givet Lars Jacobsen stof til eftertanke.

- Der er nogle ting omkring min egen kontrakt i FC København. Den udløber til sommer, og så ved jeg ikke, hvad der skal ske efter det.

- Hvis udgangen bliver, at jeg ikke skal spille fodbold efter næste sommer, så er jeg heller ikke med på landsholdet. Det er klart.

- Sådan håber jeg heller ikke, det ender. Fortsætter jeg med at spille fodbold, kunne jeg godt blive fristet til at tage en tørn mere.

- Om det så ikke ender med deltagelse i en slutrunde, det må være usagt, siger Jacobsen, der ikke ved, hvor lang tid, han vil være i tænkeboks.

- Det er ikke vigtigt, hvor lang tid der går. Jeg skal være 100 procent sikker.

/ritzau/