Lars Jacobsen på nippet til at stoppe på landsholdet

Skrevet af admin

12/10/2013

Dagens topnyheder

Efter 2-2-kampen mod Italien i VM-kvalifikationen er Lars Jacobsen kommet tættere på et stop på landsholdet.

Der er lang tid til næste mulige slutrunde for Lars Jacobsen, efter at deltagelsen i VM-slutrunden i Brasilien så godt som er røget i vasken.

- Jeg er tættere på at stoppe, end jeg var i går. Så det ligger måske ikke så lang tid ude i fremtiden. Men vi venter til efter Malta-kampen med at melde noget ud, siger Lars Jacobsen.

FC København-backen virker til at være tæt på at sige endegyldigt stop på landsholdet, men han vil vente med en klar udmelding.

- Jeg kommer med noget efter Malta-kampen, og så må vi se. Det er selvfølgelig klart, at når den næste slutrunde ligger i 2016, og der ingen garanti for, at jeg spiller fodbold til den tid, lyder det fra Lars Jacobsen.

Italien scorede 2-2-målet i overtiden, og det var en kedelig udgang på kampen.

- Det var en meget mærkelig fodboldkamp rent følelsesmæssigt. Vi spillede en rigtig fin kamp - det var nok vores bedste kamp i denne VM-kvalifikation.

- Og alligevel får man på en rigtig ubarmhjertig måde en kold spand vand i hovedet til sidst.

- Jeg har aldrig set omklædningsrummet se sådan ud efter en kamp. Folk er skuffede, som jeg aldrig har set dem før. Det var virkelig en hård medfart, siger Lars Jacobsen.

Der er kun en meget lille matematisk mulighed for VM i Brasilien, og den har spillerne nærmest givet op.

- Jeg har ikke regnestykket i hovedet. Men VM-muligheden er vist overstået.

- Og det var en ubarmhjertig måde, det skete på. Havde man bare fået en røvfuld på 0-3, så havde man sagt "nå ja", siger FCK-backen.

/ritzau/