Lars Jacobsen: Vi manglede fysik

Målet efter 82 minutter til England var ikke en tilfældighed. For danskerne havde skiftet mange spillere fra Superligaen ind, og englænderne var i bedre kampform og havde den bedste fysik til slut.

Det mener backen Lars Jacobsen, som så hele anden halvleg fra bænken, efter at Jesper Juelsgård havde afløst ham.

- Hvis vi havde kendt vores besøgelsestid, så havde vi kunnet lave et resultat.

- Englænderne havde også deres chancer, men man kunne godt se, at da vi fik mange superligaspillere på til sidst, der manglede vi lidt luft, siger Lars Jacobsen.

- Der er kun spillet to runder af Superligaen, og de har altså været i gang i lang tid herovre. Der manglede vi lidt fysik, mener han.

Englænderne har ikke holdt en lang vinterpause, ligesom spillerne i Superligaen har. Og det gjorde en forskel, da kampen skulle afgøres.

- Det blev en kamp mod uret, og de kunne lægge de ekstra gram på, som gjorde, at de vandt kampen. Havde vi været i topform, så kunne vi sagtens have lavet et resultat, siger Lars Jacobsen.

FCK-anføreren sendte store roser til Kasper Schmeichel, som reddede Danmark i flere situationer både før og efter pausen.

- Han gjorde det fremragende. Han lavede mange store redninger, og han kunne ikke tage målet. Han gjorde det fantastisk, siger Lars Jacobsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip