Lars Jørgensen viger gerne pladsen i KIF-angrebet

Skrevet af admin

20/10/2013

Dagens topnyheder

Det er længe siden, at håndboldspilleren Lars Jørgensen har fået lov til at spille så meget med i angrebet som nu.

Og søndag prøvede han endda at blive matchvinder, da han scorede det afgørende mål i KIF Kolding Københavns 23-22-sejren over Wisla Plock i Champions League.

En ny fornemmelse for den tidligere landsholdsspiller, som dog nyder de nye udfordringer.

- Jeg bliver præsenteret som højre back, hver gang vi løber ind på banen, selv om det er sjældent, at jeg får lov at spille med i angrebet.

- Men det er da fedt at få lov til at være med i de afgørende situationer og score et mål som det i dag, siger den 35-årige veteran.

Han viger dog gerne pladsen for de spillere, der er ude med skader og som har tvunget trænerstaben til at tænke i alternativer.

- Lasse Boesen og Lukas Karlsson burde være lige på trapperne, og det bliver rart at få dem med igen.

- Så lever jeg med, at det betyder mindre spilletid til mig i angrebet, siger han og glæder sig derfor også over, at en længere landskamppause ikke er langt væk.

Jørgensen og KIF Kolding København kan trods de mange skader se tilbage på et efterår, som resultatmæssigt er forløbet meget bedre, end de næsten havde turdet håbe på.

- Vi er rigtigt godt tilfredse med det udbytte, vi har fået. Vores dårligste resultat er jo et tremålsnederlag til Kiel. Det er svært at være utilfreds med, og det er mere end godkendt, siger han.

KIF Kolding har vundet alle sine otte kampe i Herre Håndbold Ligaen i denne sæson og ligger på en delt andenplads i sin Champions League-gruppe med Kiel.

Næste opgave bliver pokalkvartfinalen på onsdag mod Team Sydhavsøerne i Maribo.

/ritzau/