Lars kommer ud fra butik, så ser han sine to børn blive sat ind i politibil

Et par østjyske drenge fik sig søndag formiddag en uforglemmelig oplevelse, da de på en tankstation i udkanten af Skanderborg kom i nærkontakt med ordensmagten.

- Nu har jeg to knægte, der helt sikkert skal være politibetjente, siger Lars Bjerregård fra Hørning og forklarer, at han søndag formiddag trillede ind på Statoil med sine to drenge på bagsædet.

Her fik Bertram og Benjamin øje på en politibil, og de begyndte at vinke til vognens to betjente, der stak labben i vejret og vinkede tilbage til drengene på henholdsvis fire og seks år. 

Da Lars Bjerregård kom ud fra butikken så han, at betjentene stod og snakkede med de nysgerrige drenge.

Læs også: Politibetjent løfter en 4-årig pige op og stiller sig i køen, men vent til de vender sig om

- Den ene betjent gav mine drenge lov at komme ind i patruljevognen, hvor de fik lov til at tænde for de blå blink. Betjentene forklarede på en meget pædagogisk måde om arbejdet med at fange tyveknægte, og mine drenge var meget interesseret i deres pistoler og peberspray, siger Lars Bjerregård til Dagens.dk.

Lykken lyste ud af øjnene på børnene, de de fik lov til at sidde på køleren af patruljevognen, og det fredsommelige møde med betjentene fra Skanderborg Politi blev foreviget med et fotografi, der efterfølgende blev lagt ud på Facebook-gruppen 'Borgere i Hørning'.

Billedet blev taget af den ene betjent, Fini, der var flink at sende fotoet fra sin telefon til Lars Bjerregård, der har masser af rosende ord til de tålmodige og gæstfri repræsentanter fra ordensmagten.

- Mine drenge har en stærk autoritetstro og ved, at man skal opføre sig pænt over for politiet, og det var en kæmpe oplevelse for dem, siger Lars Bjerregård.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip