Lars Lilholt og Michael Falch til Jelling Musikfestival

Jelling Musikfestival er på trapperne med det samlede program til årets festival. Men nu er der flere navne klar til festivalen, der løber af stablen sidste weekend i maj.

Det er Lars Lilholt Band, The Rumour Said, Black City, Michael Falch og Flødeklinikken.

Om kunstnerne

Lars Lilholt behøver vel ingen nærmere præsentation på Jelling Musikfestivals scene. Bandet har fulgt festivalen gennem alle årene og selvfølgelig skal det være med til at markere den 25. udgave med fest, fællesskab og musik for fuld udblæsning, hvor der traditionen tro bliver sunget sammen mellem flere generationer af verdens bedste publikum.

The Rumour Said Fire slog allerede igennem i 2010 med debutudspillet "The Arrogant", der fik store roser af den samlede danske anmelderskare og ikke mindst numret ”The Balcony" banede vejen til alle landets festivaler og spillesteder. Nu rører bandet på sig igen og med deres sidste udgivelse med titlen ”Dead Leaves”, der uden tvivl har fundet inspiration fra singer /songwriters som Simon & Garfunkel, er scenen sat til stor succes for kvartetten. Det bliver en fornøjelse at se og høre The Rumour Said Fire på dette års Jelling festival.

Black City er et nyt, frisk pust melodisk metalrock. Bandet har virket som opvarmning for både Ozzy Osbourne og AC/DC. Deres nyeste album  ”Fire” er blevet overstrømmende godt modtaget og med det i bagagen, starter de tourbussen og spiller en række koncerter i ind og udland i det kommende forår og sommer. Der bliver helt sikkert fest foran scenen, når Black City – der musikalsk trækker på inspiration fra Foo Fighters & Metallica, tilsat et stænk DAD – spiller deres energiske og overraskende tilgængelige rocksange.

Michael Falch besøger festivalen med sin trofaste guitar under armen. Den garvede troubadour har optrådt i Jelling flere gange og vi kan se frem til en intim koncert med stor personlig nerve og nærværende tekster. Det er aldrig kedeligt at lytte til Falchs ru melodier, med refleksioner over livets små og store øjeblikke.

Flødeklinikken er topaktuelle med deres nye album ”Syv Sind”, der udsendes i denne uge. Det århusianske ensemble spiller med en puls og nerve, der går direkte i dansefødderne. Ungt, rapt og hipt mix af saftige tekster og funky hiphop af bedste skuffe. Flødeklinikken har tidligere henrykket publikum i Jelling, og der er lagt i kakkelovnen til et rigtigt glædeligt gensyn.

Jelling Musikfestival har allerede offentliggjort en lang række af optrædende på den 25. udgave. Blandt kunstnerne er Bryan Adams, Volbeat, Nephew, Rasmus Seebach, Lukas Graham, Burhan G, Mads Langer, Marie Key, Kim Larsen, Hoffmaestro, Kato, 90`erfesten, Pretty Maids, Poul Krebs, Big Fat Snake og Alphabeat.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip