Lars Løkke: Grundlæggende den samme regering

»Personsammensætningen interesserer mig ikke. For mig er det grundlæggende den samme regering. To socialdemokrater er ude, en er kommet ind. Det, der interesserer mig, er politikken. Det har vi ikke fået noget svar på,« siger Lars Løkke Rasmussen.

Han mener, at regeringen er ved at løbe tør for politiske ideer.

»Regeringen har udtømt regeringsgrundlaget. Der kommer en klimaplan i næste uge, og den er vi dybt bekymret for, fordi det risikerer at øge omkostningsniveauet og fjerne arbejdspladser, men ellers har regeringen ikke noget på programmet. Jeg mener, regeringen skylder os en plan for, hvad man vil de næste to år, hvis vi antager, der er to år til næste valg,« siger Lars Løkke Rasmussen.

Spørgsmål: Hvad mener du om statsministerens timing af regeringsrokaden?

»Det er noget, statsministeren bestemmer, det har jeg ikke nogen kommentar til. Det interesserer mig egentlig ikke, og jeg tror heller, det interesserer danskerne. Det er fin kolorit at se ministre køre ud fra Amalienborg. Men det, der optager danskerne, det er hvem, der kan give konkrete svar på konkrete udfordringer ude i virkeligheden,« siger Lars Løkke Rasmussen.

Flere af Venstres folketingsmedlemmer gav fredag på Twitter udtryk for, at regeringsrokaden havde til formål at stjæle billedet fra Venstres sommergruppemøde i Vemb i Vestjylland. Det førte til en række tweets med hashtagget »Panikrokade«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip