Lars Løkke Rasmussen besøgte Langelandsfærgen

Venstres gruppeformand, Lars Løkke Rasmussen, besøgte i dag Langelandsfærgen. Det skete i forbindelse med at han mødtes med borgmesterkandidaterne Bjarne Nielsen (V) på Langeland og Henrik Høegh (V) på Lolland.

Lars Løkke Rasmussen oplevede komforten på den kun cirka et år gamle M/F Langeland, og Færgens kommercielle direktør, Jørgen Jensen, fik mulighed for at vise Venstreformanden rundt på den topmoderne færge.

- Vi er rigtig glade for, at Lars Løkke Rasmussens viser interesse for LangelandsFærgen. Vi har haft lejlighed til at fortælle om vores forretning her på Langelandsbæltet og ikke mindst om vores store visioner for fremtiden, siger Jørgen Jensen i en pressemeddelelse.

Færgen ønskede først og fremmest at få fokus på rute 9, som fører hen til Langelandsfærgen i både Spodsbjerg og Tårs, er nøglen til at udnytte overfartens potentiale, som efter indsættelse af de nye dobbeltender-færger har en øget kapacitet på 142 procent.

- Rute 9 er en ensporet landevej, der går gennem flere små byer med en hastighedsbegrænsning på 50 km/t. Der er ofte kø på vejen, hvilket gør den svært fremkommelig. Hvis vi kan få anlagt en 1+2 vej, vil det betyde et kæmpe løft for både pendlere og erhvervslivet, forklarer Jørgen Jensen.

Færgen markerede i slutningen af maj et-års-dagen for indsættelsen af de nye færger ved at afholde en konference om netop rute 9 og færgetrafikken, hvilket mødte stor interesse og opbakning fra de lokale politikere.

Dagens Gossip