Lars Olsen fortsætter som landstræner

Den tidligere Randers- og OB-træner Lars Olsen har forlænget sin kontrakt med Færøernes fodboldforbund.

Lars Olsens oprindelige kontrakt ville udløbe i slutningen i år, men nu har han forlænget med to år, så han er landstræner på Færøerne frem til udgangen af 2015.

Lars Olsen har på det seneste været rygtet til blandt andet Silkeborg, der er faretruende tæt på nedrykning fra Superligaen. Men han fortsætter altså på internationalt niveau.

Han er i øvrigt den tredje dansker, der har stået i spidsen for Færøernes landshold. De øvrige var Allan Simonsen (1994-2001) og Henrik Larsen (2002-2005).

Den 52-årige træner begyndte trænerkarrieren på højt plan i Randers og fortsatte i OB inden han blev færøsk landstræner i 2011.

Som spiller nåede Lars Olsen 84 landskampe, og han var anfører det på landshold, som blev Europamester i 1992. Foruden en lang karriere med titler i Brøndby, nåede han også selv at spille i Tyrkiet, Belgien og Schweiz.

I de første fire kampe i VM-kvalifikationen har Færøerne nul point og en målscore på 1-14. Det ene mål scoret i et nederlag på 1-2 til Sverige hjemme i Torshavn. De øvrige hold i puljen er Tyskland, Østrig, Irland og Kasakhstan.

Lars Olsens næste opgave med Færøerne er VM-kvalifikationskampen mod Irland i Dublin i juni. Holdet mangler også udekampe mod Sverige og Kasakhstan og hjemmekampe mod Tyskland, Kasakhstan og Østrig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip