Lars René Bressons bil fundet ved Hedehusene

Den eftersøgte Lars Rene Bressons bil blev sent i aftes fundet  ved Tranemosevej (Hedeland ved Hedehusene) i Københavns Vestegns Politikreds. Området blev efterfølgende gennemsøgt med hundepatruljer og helikopter. Politiet fandt ikke Lars Rene Bresson.

64-årige Lars Rene Bresson satte torsdag klokken 10 sin kone af ved Stændertorvet i Roskilde. Han ville derefter køre direkte til hjemmet i Tune, men dukkede aldrig op. Politiet frygter, at han har været udsat for en ulykke, eller er blevet ramt af sygdom og måske flakker rundt, uden at kunne tage vare på sig selv.

Lars René Bresson beskrives som cirka 175 centimeter høj, spinkel af bygning og med topmave. Han har gråt pjusket hår og gråt overskæg. Da han forsvandt, var han iført en kongeblå T-shirt og koksgrå striktrøje af mærket Tommy Hilfiger med fire lommer på forsiden, blå cowboybukser og sorte Ecco sko med velcrolukning. Han har krogede fingre på højre hånd og ryster en smule på hænderne. Han er kørende i en sort Peugeot 307 med registreringsnummer: YE 25 989. Bilen har en mindre bule på højre bagdør.

Eftersøgningen af Lars René Bresson genoptages i dag.

 

Dagens Gossip