Lars Seier: Vi har ikke købt Tinkoff tilbage

Skrevet af admin

12/02/2016

Dagens topnyheder

Bjarne Riis og rigmanden Lars Seier Christensen præsenterer først deres planer for fremtiden på et pressemøde senere i februar. Men i BT fredag løfter rigmanden lidt af sløret for, hvad offentligheden kan vente sig.

- Det involverer en række forskellige elementer, og herunder også vores drøm om cykling.

- Det bliver lidt bredere, end folk går og tror. Men hvis folk tror, at vi har købt Tinkoff tilbage, så vil de nok blive lidt skuffede, fordi det har vi ikke, siger Lars Seier Christensen til BT.

- Jeg vil dog sige, at man kender vel både mig og Bjarne dårligt, hvis man tænker, at vi gør så meget krudt ud af et lille rejsebureau eller i den stil.

Avisen skriver, at Lars Seier Christensen og Bjarne Riis' planer er at skabe en større forretning, hvor cykling er kerneproduktet, men hvor der også investeres i andre ting ved siden af, og den fremhæver som eksempel Parken Sport & Entertainment, hvor fodboldholdet er drivkraften, men hvor virksomheden også tjener penge på andre ting.

Det er nemlig svært at tjene penge udelukkende på et cykelhold, i det indtægterne fra sponsorer fortrinsvis går til rytterlønninger, fortæller rigmanden.

- Derfor har vi lidt flere ambitioner end det, mange umiddelbart går og forventer: nemlig at vi bare stiller op med et cykelhold, siger Lars Seier Christensen til BT.

/ritzau/