Lars Ulrich får sin vilje: Halleluja!

Skrevet af admin

06/04/2016

Dagens topnyheder

Lars Ulrich har længe slået på tromme for, at det britiske rockband Deep Purple skulle optages i den forjættede Rock and Roll Hall of Fame, og på fredag får han endelig sin vilje.

Ulrich voksede selv op til lyden af de hårdtslående briter, og han glæder sig derfor til ceremonien i New York, hvor han er inviteret som en særlig gæst.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har talt meget højt om min beundring for Deep Purple. De har sandsynligvis været den primære musikalske rygrad i min krop, siden jeg hørte dem første gang som niårig, fortalte den danske trommeslager for nylig til Radio.com.

- Jeg er sikker på, at mange mennesker har hørt mig sige, at det er på høje tid, at de bliver indlemmet i Rock and Roll Hall of Fame, men nu er de her: "Halleluja".

Lars Ulrich blev selv optaget i det fine selskab med Metallica i 2009, og dermed overhalede han sine egne idoler, der var ét af 70'ernes store rocknavne.

- Da jeg voksede op i København i de tidlige 70'ere, var Deep Purple det største rockband. Der var tre store bands dengang; Led Zeppelin, Black Sabbath og Deep Purple. I Skandinavien og Tyskland var Deep Purple de største, fortæller Ulrich.

Ud over Deep Purple bliver Cheap Trick, Steve Miller, Chicago og rapgruppen N. W. A også optaget i Rock and Roll Hall of Fame i denne omgang.

/ritzau/FOKUS