Lars Von Triers kone taler ud: Svært at leve med Von Triers skrøbelighed

48 timer. Så kort tid fik Bente Trier til at beslutte sig for, om hun ville gifte sig med instruktøren Lars Von Trier. På daværende tidspunkt kendte de to kun hinanden, fordi Bente var klasselærer for Lars Von Triers datter og de to have end ikke sovet i samme seng endnu på daværende tidspunkt.

Hun endte dog med at takke ja til tilbuddet og er nu gift på 19. år med den verdenskendte instruktør.

Livet med Lars har ikke altid været lige nemt - særligt da instruktøren tilbragte rundt regnet hele 2008 med at ligge i sin seng og kigge ind i væggen, da han efter Bentes udsagn ”faldt i det helt store hul”. Et hul, som han fortsat kæmper mod med brugen af antidepressiv medicin.

- Af og til ønsker Lars bare, at han kunne trykke på en knap og så dø lige nu og her. Det er sindssygt hårdt at være så bange. Og der har jeg engang imellem tænkt ”fuck, jamen hvad med mig og vores børn. Det kan være et helvede at leve med mennesker, der har det så svært rent psykisk, fortæller en hudløst ærlig Bente Trier i interviewet.

Men på trods af Von Triers psykiske skrøbelighed, er han på sin helt egen facon en dedikeret far overfor sine fire børn:

- Han har altid passet meget på dem. Barrikaderet døre og spændt dem fast i biler. Han er meget fokuseret på sikkerhedsudstyr. Når han skal bo på hotel, tager han jo altid bjergbestigerudstyr med i tilfælde af, at der skulle blive brand, og døren skulle blive blokeret. Da Agnes (Lars Von Triers datter, red.) for nylig flyttede ind i sin nye lejlighed, købte han bjergbestigerudstyr til hende, fordi der bare ikke må ske dem noget. Det synes en mor altså er rørende, fortæller Bente.

Interviewet i fuld længde kan læses i det nye ELLE, der er på gaden i dag.

//ELLE

Tekst: Jacob Wendt Jensen
Foto: Asger Mortensen
Stylist: Barbara Gullstein/Scoop Artists
Hår & makeup: Louise Bruun

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip