Lasse Nielsen og co. er på vej ud af Champions League

17/02/2016

Ottendedelsfinalen bliver formentlig endestationen for Lasse Nielsen og Gent i denne sæsons Champions League.

Det belgiske overraskelseshold tabte onsdag aften første kamp på hjemmebane mod Wolfsburg med 2-3, og det bliver en meget svær opgave at vende slaget i returkampen i Tyskland om tre uger.

Selv om humøret blev repareret en smule med to reduceringer i kampens sidste fjerdedel, ligner belgierne ikke et mandskab, der kan fortsætte marchen videre i den prestigefyldte klubturnering.

Især Julian Draxler var hård ved Nielsen og hans kumpaner. Den tidligere Schalke-playmaker lavede Wolfsburgs to første mål, og en overgang lignede det en mindre ydmygelse af hjemmeholdet.

Gent åbnede ellers optimistisk, vel vidende at Wolfsburg har været skidt kørende i Bundesligaen efter vinterpausen.

Men lige før pausen fuppede Draxler Thomas Foket ude ved sidelinjen, satte fart, og efter en fin kombination med Vieirinha sendte den tyske landsholdsspiller bolden sikkert i nettet, inden Lasse Nielsen fik tacklet.

Noget en af dukkert at gå til pausen med for hjemmeholdet, men det blev kun værre i anden halvleg.

Der var kun spillet ni minutter, da Renato Neto fejlafleverede groft, så Draxler fik en gratis chance og kunne score for anden gang.

Da begyndte håbet at svinde for belgierne, og blot seks minutter senere var de tre mål bagud. Max Kruse satte foden på Christian Träschs indlæg og understregede med scoringen styrkeforskellen på de to hold.

Wolfsburg havde altså ingen problemer med at score i Nicklas Bendtners fravær, men tyskerne tabte koncentrationen en smule mod slutningen.

Først reducerede anfører Sven Kums på et fladt skud, og i næstsidste minut sørgede indskiftede Kalifa Coulibaly for, at Gent trods alt har et spinkelt håb med til Tyskland, hvor returkampen spilles 8. marts.