Lasse Rimmer om kritik af at date en 20 år yngre kæreste: Det får mig kun til at se ældre ud i ansigtet

Hvorfor er det okay at dømme en person, fordi denne dater en meget yngre eller meget ældre person?

Ville du også dømme en person, der faldt for en med en anden etnicitet, religion, socialklasse eller uddannelse end førstnævnte?

De spørgsmål stiller komiker og TV-vært Lasse Rimmer sine følgere på facebook.

Han er blevet bombarderet med kritiske kommentarer, fordi han for øjeblikket ser en pige på 23 år, og fordi hans ekskæreste var 20-årige Nikita Klædstrup. Selv er han 43 år.

Læs også: Danmarks frækkeste politiker: Ja, jeg dater Lasse Rimmer

Det har affødt kommentarer som “Du er gammel nok til at være hendes far. Du kunne være din jævnaldrende kærestes bror. Du projicerer vist din egen incestbesættelse, kammerat.”

Rimmer svarer dog igen med en facebookopdatering, som han ikke ønsker at uddybe:

- Jeg burde lade være. Men kan jeg nogensinde det? Så..."Du er gammel nok til at være hendes far." Mjah. Og du kunne være din jævnaldrende kærestes bror. Du projicerer vist din egen incestbesættelse, kammerat.
Hvilke andre forskelle mellem to voksne, myndige mennesker, der vælger hinanden, synes du ellers at du er velkommen til at have en dømmende mening om?

- Må man have forskellig etnicitet? Socialklasse? Uddannelsesniveau? Religion? Eller får de eksempler dig til at fatte, at det åbenbart kun er fucking alder, der gør, at du tror det er acceptabelt, at du ikke kan styre din kvalmende trang til at synes noget? Jeg bliver så. Træt. I ansigtet. Og det får mig kun til at se ældre ud, så stop nu bare dig selv.

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Jeg burde lade være. Men kan jeg nogensinde det? Så..."Du er gammel nok til at være hendes far." Mjah. Og du kunne væ...

Posted by Lasse Rimmer on Wednesday, September 23, 2015

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip