Lasse Schöne føler sig snydt af dommeren

Det lignede en drømmeafslutning for Lasse Schöne. Danskeren kom ind i løbet af anden halvleg i en målløs kamp mod Milan, og i kampens sidste ordinære minut smed han et præcist hjørnespark lige i hovedet på Stefano Denswil, som headede Ajax i front.

Men så trak Mario Balotelli et kort, som ødelagde festen for Ajax. I en duel med Mike van der Hoorn lod den meget omtalte italiener sig falde, selv om det var ham, der hev sin modstander i trøjen. I sidste ende dømte dommeren straffe, og Balotelli scorede til resultatet 1-1.

Italienerens fald irriterede derfor Lasse Schöne, der langede ud efter dommer Jonas Eriksson efter kampen. - Man skal som dommer vide, at han (Mario Balotelli, red.) har gjort det hele kampen. Han lægger sig altid ned i feltet, og det skal man vide. Man føler sig snydt. Man står lidt med en dårlig smag i munden, sagde han til TV3 Sport 1.

Lasse Schöne og resten af Ajax har nu kun et point efter to kampe, men det ændrer ikke på danskerens tro på, at holdet kan gå videre.

- Det er overhovet ikke umuligt. I sidste ende kan det være vigtige point, vi har tabt i dag - specielt på grund af måden det skete. Men så må vi bare tage seks point i de næste to kampe mod Celtic, tilføjede han.

Barcelona fører Gruppe H med seks point, mens Milan ligger nummer to med fire point. Ajax har et point, mens Celtic har tabt begge kampe hidtil.

Dagens Gossip