Lasse Schöne scorer hattrick i Ajax-sejr

16/02/2014

Lasse Schöne fortsætter målscoringen hos den forsvarende mester Ajax. Søndag eftermiddag scorede han hattrick i sejren på 3-0 over Heerenveen.

I første halvleg var der tale om to scoringer på straffespark efter 12 og 18 minutter. Otte minutter før tid fuldendte han sit hattrick med målet til 3-0. Denne gang stod Viktor Fischer for oplægget.

Dermed cementerede Ajax førstepladsen. Holdet har 51 point, hvilket er fire point mere end Andreas Bjelland og Twente på andenpladsen. Alle hold har spillet 24 kampe.

Ud over Schöne var to danskere i Ajax' startopstilling, Nicolai Boilesen og Viktor Fischer. For Boilesen udviklede kampen sig dog uheldigt, da han måtte lade sig skifte ud allerede i pausen på grund af en - ifølge Ajax' twitter - mindre skade.

I stedet for ham kom Christian Poulsen i øvrigt på banen.

Knap så godt pointmæssigt gik det for en anden dansker i hollandsk fodbold søndag. Målmanden Stephan Andersen passede målet for Go Ahead Eagles, der måtte se sig slået 0-1 på udebane mod Groningen.