Lasse Svan: En tung fornemmelse at stå med

Lasse Svan Hansen kom slet ikke på banen i EM-finalen mod Frankrig, og det gjorde selvfølgelig bare det klare nederlag til Frankrig endnu værre for Flensburg-fløjen.

- Det er en tung, tung fornemmelse at stå med og meget fladt, efter at vi havde bygget op til en finale, der gik helt anderledes, end vi havde forestillet os.

- Det er utroligt ærgerligt, at vi ikke var der i det første kvarter, for resten af kampen fandt vi ud af, at vi sagtens kunne score mål, siger han.

Kantløberen mener ikke, at man kan sammenligne sidste års VM-finale med nedturen mod Frankrig, selv om Danmark ikke var i nærheden af sejren i begge kampe.

- I dag fandt vi løsningerne og kæmpede hele vejen, og vi så det meste af kampen ud som om, at vi troede på det.

- Men selvfølgelig er det bittert, at billedet gentager sig. Der gik lidt i panik i den, efter at vi brændte de første par chancer, siger han.

Lasse Svan Hansen mener ikke, at man kan bebrejde de to målmænd noget, selv om deres samlede redningsprocent var helt nede på 20 procent.

- Niklas og Jannik havde ikke gode arbejdsforhold derinde. Selvfølgelig håber man altid på, at de laver mirakler, men det kan man ikke forvente, når man sejler, som vi gjorde, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip