Lasse Vibe cementerer Brentford-sejr i danskerkamp

24/10/2015

Landsholdsspilleren Lasse Vibe var lørdag på pletten for fjerde gang i sæsonen for Brentford i Englands næstbedste fodboldrække.

Offensivspilleren scorede til slutresultatet 3-0 i udesejren over Charlton Athletic. Målet faldt efter 86 minutter. På det tidspunkt havde Vibe kun været på banen i 13 minutter siden sin indskiftning.

Det var dog mere end rigeligt til at gøre sig mere positivt bemærket end opgørets anden dansker. Hjemmeholdet havde nemlig angriberen Simon Makienok Christoffersen i startopstillingen, men den lange dansker måtte lade sig udskifte kort inde i anden halvleg.

Efter sejren indtager Lasse Vibe og Brentford 12.-pladsen, mens Charlton og Makienok er under nedrykningsstregen.

Der var også flere andre danskere i aktion i The Championship lørdag.

Lasse Vigen Christensen fik et gult kort, da han spillede hele kampen for Fulham, der hjemme slog Reading med 4-2.

En skadet Jonas Knudsen måtte lade sig udskifte allerede efter 12 minutter. Fra bænken kunne han se sine holdkammerater fra Ipswich spille 1-1 på udebane mod Nottingham Forest.