Lasse Vibe fortsætter målrus med hattrick

24/09/2014

Lasse Vibe fik tidligere i september debut på A-landsholdet, og meget tyder på, at han også skal med i EM-kvalifikationskampene mod Albanien og Portugal i næste måned.

Onsdag aften scorede angriberen hattrick, da hans svenske klub, IFK Göteborg, vandt 4-3 ude over Örebro i Allsvenskan.

Dermed nåede Lasse Vibe op på 19 ligascoringer i sæsonen, og han er suveræn topscorer i den bedste svenske række.

Den tidligere Sønderjyske-spiller afgjorde kampen med scoringen til 4-3, da der resterede cirka 10 minutter af kampen.

Forinden havde Lasse Vibe i første halvleg scoret til 1-0, og i anden halvleg scorede han til 3-2 for IFK Göteborg.

Klubben ligger nummer tre i Allsvenskan med 44 point for 25 kampe.

Malmö FF fører suverænt med 53 point, efter at klubben med danske Robin Olsen på mål vandt 1-0 ude over Halmstad.