Lasse Vibe: - Jeg er klar til udlandet

- Sejren var fuldt fortjent, sagde offensivspilleren, der afgjorde kampen med sin fuldtræffer midt i første halvleg på et perfekt timet skud fra kanten af straffesparksfeltet.

På tribunen så repræsentanter fra blandt andre italienske Udinese, hollandske Twente og belgiske Anderlecht med.

- De var der utvivlsomt for at teste Kasper Kusk og Nicklas Helenius. Men har de fået øjnene op for mig i stedet, gør det intet. Mine ambitioner går helt klart i retning af udlandet, sagde Vibe, der blev rost til skyerne af sin træner, Lars Søndergaard.

- Lasse var skadesplaget i begyndelsen af sæsonen. Men i foråret har han været outstanding. Mod AaB gjorde han det i perioder jo nærmest som det passede ham, sagde Søndergaard, hvis kontrakt udløber efter denne sæson.

- Jeg vil gerne fortsætte i Sønderjyske. Men det afhænger sandsynligvis af, om vi bliver i Superligaen. Gør vi det, tror jeg, at jeg også er her efter sommerferien, sagde Søndergaard.

Frygter stadig nedrykning

Selvom hans tropper tre runder før sæsonafslutningen er seks point over nedrykningsstregen, tør han ikke garantere Sønderjyskes eksistens i Superligaen.

- Jeg er stadig nervøs. Silkeborg når os ikke. Men som Superligaen har artet sig i denne sæson, kan alt ske. Derfor forstår jeg udmærket, at klubledelsen holder mig hen. For rykker vi ned, skal setup’et omkring førsteholdet naturligvis justeres, sagde Søndergaard.

Hos AaB var humøret på nulpunktet.

- Vi spiller mildt sagt ikke vores bedste kamp. Men jeg er ikke kun skuffet over nederlaget. Det irriterer mig også, at jeg blev vist ud, sagde Kenneth Emil Petersen, der ikke ønskede at kommentere, hvorvidt han syntes, udvisningen var korrekt dømt af dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen.

Målmand Nicolai Larsen, der ellers reddede et straffespark fra Tommy Bechmann, var ikke i meget bedre humør.

- Jeg er enormt skuffet. Vi spiller elendigt i første halvleg. Efter pausen kommer Anders Due og Mathias Wichmann på banen. Det får os til at spille bedre. Vi sigter stadig mod bronzemedaljer. Selvom vi tabte, synes jeg, at vores chancer i den retning stadig ser fine ud, sagde Larsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip