Lasse Vibe lyner i overlegen Brentford-sejr

19/12/2015

Danskerklubben Brentford befinder sig fortsat i feltet af hold, der kan gøre sig forhåbninger om en plads i Championships playoff-spil om en plads i Premier League.

Lørdag spillede klubben sig op på niendepladsen i den næstbedste engelske række, og holdets danske islæt Lasse Vibe spillede en central rolle i sejren på 4-2 hjemme over Huddersfield.

Vibe stod for scoringen til 2-0 midt i første halvleg. Han strøg af sted i rette tid til at overliste offsidefælden og scorede sikkert.

Allerede ved pausen førte Brentford 3-0, og holdet kunne spadsere sejren hjem i anden halvleg. Her cementerede Alan Judge sejren med sit andet mål i kampen.

Brentford har 32 point og dermed to point op til sjettepladsen, der giver adgang til playoff-spillet.

Hos Charlton fik Simon Makienok fuld spilletid, da det ude blev til nederlag 0-4 til Burnley.

Den tidligere Esbjerg-spiller Jonas Knudsen spillede ligeledes hele kampen for Ipswich, der hjemme tabte 0-1 til Derby.