Lasse Vibe og Brentford fortsætter med at underholde

15/08/2015

Det er ikke kedeligt at følge danskerklubben Brentfords kampe i den næstbedste række.

I sidste uge sørgede holdet med to scoringer i overtiden for uafgjort 2-2 mod Ipswich, og i denne weekend skete der også ting og sager i 4-2-sejren på udebane mod Bristol City.

Hjemmeholdet var både foran 1-0 og 2-1 undervejs, inden holdet efter blot 35 minutters spil blev ramt af en udvisning.

Knap en times spil i undertal kostede tre mål, og dermed kunne indskiftede Lasse Vibe og holdkammeraterne juble over sæsonens første sejr, som kom i stand uden Andreas Bjelland på banen.

Landsholdsspilleren blev skadet tidligere på ugen i en pokalkamp og er formentlig ude af spillet i resten af sæsonen.

Ipswich-spilleren Jonas Knudsen havde også grund til at glæde sig med holdkammeraterne lørdag, hvor holdet hjemme besejrede Sheffield Wednesday 2-1.

Simon Makienok, der forsøger at få karrieren tilbage på sporten efter et mislykket ophold i Palermo, spilede det meste af kampen minutter uden at score, da Charlton ude fik 1-1 mod Derby.

Til gengæld måtte Lasse Vigen Christensen og Fulham indkassere et ærgerligt 1-2-nederlag hjemme mod Brighton, der scorede sejrsmålet på straffespark i overtiden.

Brighton har som det eneste hold seks point og fører derfor rækken, mens Brentford, Charlton og Ipswich er blandt de hold, der følger lige efter med fire point.