Lasse Vibe og Brentford fortsætter med at underholde

Det er ikke kedeligt at følge danskerklubben Brentfords kampe i den næstbedste række.

I sidste uge sørgede holdet med to scoringer i overtiden for uafgjort 2-2 mod Ipswich, og i denne weekend skete der også ting og sager i 4-2-sejren på udebane mod Bristol City.

Hjemmeholdet var både foran 1-0 og 2-1 undervejs, inden holdet efter blot 35 minutters spil blev ramt af en udvisning.

Knap en times spil i undertal kostede tre mål, og dermed kunne indskiftede Lasse Vibe og holdkammeraterne juble over sæsonens første sejr, som kom i stand uden Andreas Bjelland på banen.

Landsholdsspilleren blev skadet tidligere på ugen i en pokalkamp og er formentlig ude af spillet i resten af sæsonen.

Ipswich-spilleren Jonas Knudsen havde også grund til at glæde sig med holdkammeraterne lørdag, hvor holdet hjemme besejrede Sheffield Wednesday 2-1.

Simon Makienok, der forsøger at få karrieren tilbage på sporten efter et mislykket ophold i Palermo, spilede det meste af kampen minutter uden at score, da Charlton ude fik 1-1 mod Derby.

Til gengæld måtte Lasse Vigen Christensen og Fulham indkassere et ærgerligt 1-2-nederlag hjemme mod Brighton, der scorede sejrsmålet på straffespark i overtiden.

Brighton har som det eneste hold seks point og fører derfor rækken, mens Brentford, Charlton og Ipswich er blandt de hold, der følger lige efter med fire point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip