Lasse Vibe skifter til IFK Göteborg

Seneste tids rygter har sendt Lasse Vibe til IFK Göteborg, og onsdag eftermiddag bekræftede klubben det skifte på sin hjemmeside.

Dermed vinker Lasse Vibe farvel til dansk fodbold, hvor han hidtil har repræsenteret AGF, FC Fyn, FC Vestsjælland og senest Sønderjyske, hvor han blev holdets topscorer i den forgangne sæson med 13 træffere.

- Vi har fulgt ham i lang tid og er overbevist om, at Lasse vil tilføre vores offensive spil store kvaliteter. Selvom han normalt spiller kant, er han kommet frem til mange chancer og har sørget for en stor del af holdets point, siger IFK Göteborg sportsdirektør, Hakan Mild.

Lasse Vibes barndomsklub AGF var længe med i opløbet om spillerens underskrift, men til sidst måtte man se sig slået af IFK Göteborg, der lige nu er nummer tre i Sveriges bedste fodboldrække, Allsvenskan.- Jeg ville have en klub, der deler mine værdier, der bygger på et godt venskab, og hvor der er en klar ambition om at vinde kampe og titler. IFK Göteborg er et respekteret navn i Danmark. Min kone og jeg har besøgt både byen og klubben forud for vores beslutning, og og det kunne ikke føles bedre, siger Lasse Vibe.

26-årig Lasse Vibe har første arbejdsdag i det svenske den 1. juli.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip