Lasse Vibes hævn: Man skal ikke drille mig

En kæk presse-afdeling hos FC Nordsjælland havde i dagene op til lørdagens Superligakamp drillet Sønderjyskes Lasse Vibe. Lørdag eftermiddag fik han hævn, da han med en scoring og en assist var manden bag Sønderjyskes flotte 2-2-resultat mod FC Nordsjælland.

- Det var dejligt at få betalt tilbage. De vil nok tænke på mig i aften, når de skal sidde og drikke deres offentligt finansierede rødvin. Så kan de skænke dem selv et lille glas og tænke en tanke for mig. Man skal ikke drille mig, sagde Sønderjyske-spilleren Lasse Vibe Det 26-årige offensive es var nedrykningskandidaternes bedste spiller på Farum Park, da de gæstede FC Nordsjælland. Og indsatsen faldt på et perfekt tidspunkt. For FCNs presseafdeling havde flittigt lagt en ekstra dimension til kampen ved at smide et klip på YouTube med Lasse Vibe, der har mere en svært ved at få sat et hjørneflag på plads. Det blev til en historie på nettet, om at Vibe ikke kunne finde hullet.  

Vi vandt et point 

Spøgen var godmodig, det var indstillingen hos Sønderjyske ikke. Tværtimod viste de sig at være en yderst vanskelig modstander for FC Nordsjælland. Godt nok kom hjemmeholdet i front ved Søren Christensen i første halvleg, men så satte Sønderjyske tryk på, og med to mål så de faktisk længe ud til at hive alle tre point hjem. FCN fik udlignet tæt på slutfløjt, og så delte de to mandskaber.  - Vi spiller imod et helt fantastisk hold, og i perioder lammer vi dem, sagde Lasse Vibe, der sagtens kan bruge det ene point til noget i den tætte bundkamp i Superliga. 

- Det kan vise sig, at vi har vundet ét point i forhold til dem. 

Har I siddet og regnet på det her bundgys, og hvor mange point I skal have? 

- Ja, vi tror, vi skal have 36-37 point. Det er et forsigtigt bud, for vi har før set, at det ikke er nok, lød det fra Vibe. 

Hos FC Nordsjælland var skuffelse anderledes stor over det uafjorte resultat, selvom de ret beset burde være tilfredse.  

- Vi vil så gerne have den andenplads og komme ud at spille om en plads i Champions League igen. Derfor er vi også skuffede over os selv. Vi må ikke tro, at vi har et forspring, som Randers ikke kan hente. Nu skal vi gøre det færdigt. Der er fire kampe tilbage, og vi skal steppe op. Det er et lille tilbageslag det her, sagde FCN-keeper Jesper Hansen, der reddede ét point til FCN ved at standse en friløber til Tommy Bechmann ved 2-2. 

- Sæsonen har været lang, men vi må ikke give slip mentalt, sagde Hansen.    

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip