Lastbil kørte ind i bro og stoppede togtrafik på Fyn

Al togtrafik var kortvarigt indstillet på Fyn mandag eftermiddag. Det skete, efter at en lastbil kørte ind i en jernbanebro ved en viadukt ved Langeskov. Det oplyser DSB.

Ulykken skete klokken 12.32 mandag eftermiddag. I over en halv time derefter kørte togene derfor ikke mellem Odense og Nyborg Station. DSB satte togbusser ind i den periode, men nu kører togene igen.

I den første times tid efter uheldet kørte togene med omkring 30 til 45 minutters forsinkelse, men ifølge DSB har togdriften kørt efter planen siden lidt før klokken 14.30, hvor politiet også fik afsluttet deres oprydningsarbejde.

Uheldet skete, fordi en lastbil forsøgte at køre gennem en viadukt, oplyser Fyns Politi.

Fyns Politi kan fortælle, at også biltrafikken kørte igen efter et par timer.

Efter politiets oprydningsarbejde blev færdiggjort omkring 14.20 mandag eftermiddag, er trafikken omkring Langeskov på Fyn blevet normal igen, fortæller vagthavende hos Fyns Politi, Kenneth Taanquist.

- Der er ingen tilskadekomne, og vi har allerede undersøgt broen. Der er ingen skader, så der er ingen grund til fortsat at lukke trafikken, siger Kenneth Taanquist.

Ulykken skete, fordi lastbilen forsøgte at køre under jernbanebroen. Chaufføren opdagede først for sent, at køretøjet var for højt til at komme under.

/ritzau/

Dagens Gossip