Laudrup ærgrer sig: Uniteds tidlige mål blev afgørende

Michael Laudrup ærgrer sig efter lørdagens kamp mellem Swansea og Manchester United over, at danskerens walisiske mandskab tidligt i anden halvleg indkasserede en scoring.

Swansea var ellers med 0-0 ved pausen godt på vej mod endnu et stærkt resultat på Old Trafford. I sidste weekend slog Swansea Manchester United ud af FA Cuppen med en 2-1-sejr.

Men Antonio Valencias 1-0-scoring kort inde i anden halvleg blev afgørende for, at det lørdag endte med en 2-0-sejr til United, vurderer Laudrup.

- De scorede efter 90 sekunders spil af anden halvleg. Det er altid rart at score, men de scorede på et for dem fantastisk tidspunkt, siger den danske manager til Sky Sport.

- Vi kontrollerede første halvleg, og vi vidste, at det var et Manchester United-hold, der havde tabt tre kampe i træk og måske var lidt nervøst. Men i anden halvleg scorede de tidligt, og det gav dem en masse styrke, tro og selvtillid.

Swansea måtte i løbet af kampen skifte José Canas ud med en skade, og holdet er i det hele taget hårdt plaget af skader. Laudrup måtte inden dagens kamp se bort fra hele otte spillere.

Danskeren understreger, at han var meget tilfreds med sit holds første halvleg mod United, og han ser med fortrøstning frem til den kommende kamp hjemme mod Tottenham på næste søndag

- Vi har otte dage til vores næste kamp mod Tottenham, så forhåbentlig kan vi nå at få nogle af vores skadede spillere klar igen. Især midtbanespillerne.

Swansea ligger på 13.-pladsen i Premier League og har kun tre point ned til nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip