Laudrup-agent anklager danske medier

Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, mener ikke, at der tale om dårlig stemning mellem den danske manager og Swanseas ledelse. Faktisk mener han, at det er dansk presse, som blot prøver at skabe kaos.

I den seneste tid har der været mange skriverier om et anspændt forhold mellem Michael Laudrup og ledelsen i den walisiske klub Swansea.

Således skulle Michael Laudrup være utilfreds med, at klubben endnu ikke har realiseret nogle af de indkøb, som den danske manager ellers havde ønsket. Men det kaos, der skulle være i klubben, maner agent Bayram Tutumlu helt til jorden.

- Hvilket kaos? Der er to-tre aviser i Danmark, der taler om kaos. Men der er ikke noget kaos. Michael tager det roligt. Han er på ferie med sin familie og nyder det, siger Bayram Tutumlu til sporten.tv2.dk.

Samtidig slår han fast, at Michael Laudrup ikke forlader klubben, selvom der er blevet spekuleret voldsomt i det på det seneste.

- Nej, det har han aldrig sagt. Michael Laudrup, som er min personlige ven, har aldrig sagt til mig, at han ønsker at forlade Swansea. Hvorfor? Og Jenkins har heller ikke sagt, at han vil fyre Michael Laudrup. Så hvor kommer rygterne fra? Rygterne opstår kun, fordi han ikke taler med pressen i et par dage, siger Bayram Tutumlu.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip