Laudrup bekræfter interesse i West Bromwich-angriber

Michael Laudrup og Swansea har ikke fået samme magiske start som i den forgangne Premier League-sæson. Et hårdt program med Manchester United og Tottenham i de to første kampe har ikke kastet nogen overraskelser af sig, og Swansea har stadig sit første point til gode.

Trods tilgangen af Æresdivisionens topscorer Wilfried Bony forventes det stadig, at Laudrup henter mere skyts til sit angreb. Det kan meget vel blive West Bromwichs udstødte angriber Peter Odemwingie. Den russiskfødte nigerianer blev voldsomt upopulær på The Hawthorns, da han i et forsøg på at skifte til Queens Park Rangers dukkede op på deres stadion, Loftus Road, for blot at blive afvist i døren.

Men den historik afskrækker ikke Michael Laudrup, der åbent erkender sin interesse:

- Vi vil gerne tilføje en spiller, som kan give os dét i visse dele af kampen - eller i visse kampe. Og han (Odemwingie, red.) er en spiller med hurtighed, og som kender ligaen, siger Laudrup ifølge This Is South Wales.

Siden den pinlige episode med Queens Park Rangers har 32-årige Odemwingie ikke fået  meget spilletid, og er West Bromwich villig til at lade ham gå, bør det da heller ikke være svært for Swansea at lokke ham til.

Odemwingie kom til West Bromwich i 2010 fra Lokomotiv Moskva for et ikke offentliggjort beløb.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip