Laudrup efter pokalsejr: Godt for selvtilliden

Efter et lang periode med svigtende resultater i Premier League fik Michael Laudrup og Swansea oprejsning med en sejr på 2-1 ude over Birmingham i FA Cuppen.

Det skete efter at have været bagud med 1-0 ved pausen.

- En sejr er altid godt for selvtilliden, særligt i vores situation. Første halvleg var svær, og vi savnede selvtillid. Vi ville virkelig gerne vinde, men nogle gange spiller du for nervøst i den situation.

- I pausen talte vi om, at det er svært at spille fodbold, når man er anspændt. Vi så et meget mere afslappet hold i anden halvleg, vi skabte mange chancer og scorede to mål. Vi begyndte at spille med selvtillid igen.

- Det er vigtigt inden de vitale kampe mod vores direkte modstandere begyndende med Fulham på tirsdag. Resultat ændrer ikke ved det, vi skal på tirsdag, men det giver os noget. Sejre giver altid selvtillid, siger Michael Laudrup til Swanseas hjemmeside.

Den danske manager kunne særligt takke ivorianeren Wilfried Bony for sejren. Han startede på bænken, men kom på banen efter pausen og scorede walisernes to mål inden for to minutter.

- Med den måde vi spillede på, var vi nødt til at starte med Bony efter pausen, og det betalte sig.

- Han har skullet tilpasse sig en anden kultur på og uden for banen. Det er altid svært, når du er udlænding. Men nu er han tilpasset og spiller med stor selvtillid. Jeg er glad for ham og holdet, og forhåbentlig kan vi bygge videre på resultatet, siger Laudrup.

I Premier League ligger Swansea nummer 15 med tre point til nedrykningsstregen inden de kommende runder, der byder på kampe mod flere af de direkte modstandere i den nederste halvdel.

/ritzau/

Dagens Gossip