Laudrup er smigret over Tottenham-interesse

Skrevet af admin

21/12/2013

Dagens topnyheder

Michael Laudrups navn er i den seneste uge flere gange blevet kædet sammen med managersædet i Tottenham, der er blevet ledigt, efter André Villas-Boas mandag fik sparket i London-klubben.

Og den danske manager har hørt rygterne, men han afviser at forlade sit nuværende job i Swansea midt i sæsonen.

- Det er altid smigrende, når andre omtaler en, siger Michael Laudrup til Swanseas hjemmeside.

- Tottenham er en stor klub, men jeg kan kun sige, at jeg aldrig vil forlade en klub midt i sæsonen. Det har jeg aldrig gjort som spiller eller som træner, og det kommer ikke til at ske i fremtiden.

Michael Laudrup fik inden denne Premier League-sæson opfyldt en håndfuld transferønsker, men en række skader til profiler har sat gang i spekulationerne om, hvorvidt Swansea skal ud og handle yderligere ind i vinterens transfervindue.

Rygterne har eksempelvis sendt Liverpool-angriberen Iago Aspas til den walisiske klub. Og Aston Villa-målmanden Shay Given bliver også nævnt som afløser for Michel Vorm, der netop er blevet opereret.

Laudrup erkender, at spillertruppen er under pres, men danskeren vil ikke handle ind, før det er strengt nødvendigt.

- Jeg vil helst ikke have for stor en trup. En lille trup betyder, at alle føler sig som en del af den og er integreret i den, siger han.

Swansea møder søndag Everton, der ledes af Roberto Martinez, der tidligere har været manager i den walisiske klub.

Og Martinez, der i sommer overtog tøjlerne i Everton efter David Moyes, høster stor ros fra Laudrup.

- Han har gjort et fremragende stykke arbejde. Det er svært at komme til et hold, der har haft den samme træner i 11 år, siger Laudrup og fortsætter:

- Jeg har set Evertons sidste fire-fem kampe, og de var især fremragende mod Arsenal på Emirates. De har beholdt de fleste af deres bedste spillere, og de lavede en super handel med Romelu Lukaku på transfervinduets sidste dag.

Swansea ligger inden weekendens runde på 10.-pladsen i Premier League.

/ritzau/