Laudrup fik ikke sin vilje med spillerindkøb

Skrevet af admin

18/02/2014

Mest læste i dag

Michael Laudrup husker ikke tilbage på den sidste tid i Swansea som en dans på roser. I januars transfervindue fik den danske træner ikke opfyldt sine ønsker om at forstærke truppen med flere konkrete spillere.

Den nu forhenværende Swansea-manager fortæller på et pressemøde i London, at han havde kontakt med flere interessante spillere og gav navnene videre til formand Huw Jenkins og bestyrelsen i Swansea, der for nylig fyrede danskeren.

- Men for grunde, jeg ikke kender, blev det ikke til en aftale med nogle af disse spillere, siger Laudrup.

Michael Laudrup fortæller videre:

- Jeg var sikker på, at klubben stod ved sit ord og ville styrke truppen. Samtidig med at jeg gav navnene videre, arbejdede jeg videre og kiggede på flere spillere.

- Gennem sommeren blev der skrevet meget i pressen. Her i England og måske endnu mere i mit hjemland Danmark om problemer mellem klubbens formand Huw Jenkins og min agent Bayram Tutumlu. Folk sagde, jeg var fanget i midten.

På det tidspunkt var der flere klubber, som meldte sig interesserede i Laudrup. Men han ønskede ikke at forlade Swansea, hvor han havde kontrakt indtil sommeren 2015.

- Jeg vidste, at et par store klubber var interesseret i mig, men for mig var det vigtigt at holde mit ord.

- Det skulle have været en fantastisk sommer og derefter en fantastisk sæson. Men der var en masse artikler og overskrifter, det skulle have været undgået, siger Laudrup.

Han afviser, at han var på vej væk på noget tidspunkt, selv om der var rygter om det i pressen.

- Jeg har aldrig sagt, at jeg var på vej til at forlade Swansea. Jeg havde stadig mere end et år tilbage af min kontrakt med klubben, siger Laudrup, der også blev spurgt om de største resultater, han har opnået med Swansea.

- Finalesejren (Liga Cuppen sidste sæson, red.) på Wembley var fantastisk. Men at slå Chelsea over to kampe var for mig enestående.

- Og at ende i top-10 i Premier League i sidste sæson var også stort for mig. Samt alle de gange ordet "historisk" er blevet nævnt om de præstationer, Swansea har leveret, siger Laudrup.

/ritzau/