Laudrup forlænger for at færdiggøre sit projekt i Qatar

Mandag fortalte Michael Laudrups agent Bayram Tutumlu til Tipsbladet, at den danske træner forlænger sin kontrakt med Lekhwiya SC i Qatar.

Laudrup har ellers været kædet sammen med trænersæder i både England og USA, men den tidligere landsholdsstjerne vil blive i Qatar og fuldføre den Champions League-mission, han har sendt sit hold ud på.

- Det har været en svær beslutning, men jeg vil være med til at færdiggøre det, som jeg/vi har startet, og her taler jeg om Champions League, skriver Laudrup i en mail til Ekstra Bladet.

Den asiatiske pendant til Champions League slutter først til efteråret, og dermed skulle Michael Laudrup forlade holdet inden kvartfinalerne, hvis ikke han forlængede kontrakten, som stod til udløb denne sommer.

- Vi er kvalificeret til kvartfinalen. Det er et enormt resultat - især for et hold fra et lille land som Qatar, og det vil jeg som sagt færdiggøre, oplyser den tidligere Swansea-træner.

Endnu er kontraktforlængelsen ikke underskrevet, fortæller den danske træner. Der er stadig et par ting, som skal forhandles på plads, inden underskriften bliver sat på papiret.

Laudrup og Lekhwiya finder den 18. juni ud af, hvem klubben skal møde i kvartfinalen, og det første af kvartfinaleopgørene spilles 25. eller 26. august.

Michael Laudrup har allerede sikret klubben mesterskabet og pokaltitlen i Qatar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip