Laudrup frygter Sturridge

Tre 1-0 sejre er det blevet til for Liverpool i den nye sæson af Premier League, senest mod Manchester United inden landsholdspausen. Klubben ligger dermed i toppen af rækken med maksimumpoint. Den stime skal scouserne forsøge at bygge videre på, når de i aften skal en tur til Wales og møde Michael Laudrups Swansea.

Liverpool har endnu ikke kunnet gøre brug af stjerneangriberen Luis Suarez i denne sæson, fordi uruguayeren stadig afsoner den karantæne på 10 kampe, han fik i sidste sæson for at bide Chelseas Branislav Ivanovic. I stedet er Daniel Sturridge trådt i karakter som målscorer for Liverpool og har med tre mål som den eneste fundet vej til netmaskerne for de røde i årets Premier League sæson. Sturridge sad uden for i det engelske landsholds kampe imod Moldova og Ukraine, men forventes at være fit til kampen i aften.

- Der er gode chancer for at han er med, sagde Liverpool manager Brendan Rodgers til avisen Liverpool Echo.

- Hans form har været fantastisk i denne sæson, og han er en naturlig målscorer. Han er 24 år og har alt, hvad der skal til for at blive en topangriber.

Sturridge blev i august kåret som månedens spiller i Premier League, mens Rodgers fik æren som bedste manager.

Swansea jagtede Aspas

Opgøret mellem Liverpool og ’Svanerne fra Wales er specielt, fordi der er en del historik med manager og flere spillere på de to hold. Brendan Rodgers styrede tropperne hos Swansea, inden Michael Laudrup kom til, mens Liverpool-spilleren Joe Allen også tidligere har repræsenteret Swansea. Omvendt kom svanernes Jonjo Shelvy til Swansea fra Beatles-byen før den nye sæson. Liverpools nyerhvervelse Iago Aspas afslørede for nylig, at Swansea også var ude efter ham, men at han hellere ville til Merseyside-klubben.

Michael Laudrup og Swansea skal forsøge at følge op på sejren over West Bromwich Albion i sidste runde, efter at holdet tabte sæsonens to første kampe, og Laudrup tror da også, at det bliver en svær opgave mod Premier Leagues tophold.

- De har fået en god start med ni point i tre kampe. De har hentet nogle nye spillere ind som har gjort det godt, Coutinho (hentet i januar. red.) og Aspas. Samtidig har Sturridge været farlig oppe foran, sagde Laudrup på et pressemøde før kampen i aften.

Danske Daniel Agger har fået en god start på sæsonen uden skader og Agger forventes at starte i midterforsvaret for Liverpool, når han besøger sin gamle træner fra Brøndby-tiden

Dagens Gossip