Laudrup glæder sig over dansk Premier League-invasion

Denne sommer har set et danskerindtog i England, som var det de glade vikingetider.

Jores Okore, Nicklas Helenius og Andreas Cornelius har taget det massive skridt fra Superligaen til Premier League, og Michael Laudrup glæder sig til at duellere mod sine landsmænd, der tørner ud for henholdsvis Aston Villa og Cardiff.

- Jeg byder alle tre velkommen, og jeg synes, det er godt, at vi har spillere, der tager fra Danmark til de vigtigste ligaer, altså Premier League, La Liga i Spanien, Serie A i Italien og til Tyskland. Det er godt for dansk fodbold, siger Laudrup til pressemødet på Malmö FF's Swedbank Stadion forud for torsdagens returopgør i Europa League, hvor Swansea har en komfortabel 4-0-føring med fra Wales.

Laudrup har umiddelbart størst forventninger til Jores Okore og Andreas Cornelius, mens Nicklas Helenius ifølge Swansea-træneren ikke skal regne med at brage igennem lige med det samme.

- Cornelius er købt for store penge, og jeg tror, Cardiff håber, at han vil blive en vigtig spiller for dem. Det samme med Okore. Jeg ved ikke med Helenius fra begyndelsen, for de har (Christian, red.) Benteke, som stadig er der, og som vil være deres primære angriber, siger Michael Laudrup, der virkede overrasket over den prislap på 75 millioner kroner, som Andreas Cornelius blev bragt til Cardiff med.

- Cornelius er et talent med potentiale. Jeg var lidt

overrasket over prisen. Jeg ved, at der er mange penge i Premier League, men

det er store penge. Han er en stor signing for Cardiff, som er vores særlige

rivaler. Han har potentiale, mener Laudrup om lokalrivalens signing.

Han fortæller, at en central forsvarsspiller som Jores Okore skal vænne sig til at håndtere angribere af en lidt anden kaliber end i den hjemlige liga.

- Han er en god forsvarsspiller med stort potentiale. Han er ung og allerede inde omkring landsholdet, hvor han har spillet et par kampe. Det bliver en test for ham at rykke fra den danske Superliga til Premier League. Nu skal han spille mod Peter Crouch og Andy Carroll, og så vil han mærke, at det er noget andet. Når det så er sagt, tror jeg, at han kommer til at gøre det godt, siger Laudrup.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip