Laudrup glæder sig til vanvittigt lokalopgør

Hadet imellem de to klubber er stort, men Swansea-manager Michael Laudrup har endnu til gode at opleve det på nærmeste hold. Det ændrer sig i næste sæson. når han to gange står ansigt til ansigt med lokalrivalerne. 

 - Jeg ved, at derbyet mellem Swansea og Cardiff er noget, alle ser frem til. Jeg spillede selv i kampe mellem Real madrid og FC Barcelona, men det var anderledes. Der er 650 kilometer mellem klubberne, siger Laudrup.  - Cardiff mod Swansea er mere som Lazio mod AS Roma, fortsætter han. 

Der er 66 kilometer eller en times kørsel mellem Cardiff i den østlige del af Wales og Swansea lidt længer sydpå. Det i sig selv er ikke specielt. Det er til gengæld forholdet de to klubber imellem og det faktum at Wales nu har to Premier League-klubber. For to år siden var antallet nul. 

 - At have det første sydwalisiske derby i Premier League bliver en herlig begivenhed, og sådan skal det også opfattes. Det er stort at have to hold blandt de tyve Premier League-klubber for et lille land som Wales, slutter Michael Laudrup  

Dagens Gossip