Laudrup håber på dansk Swansea-støtte i Malmø

Michael Laudrup og Swansea skal formentlig møde Malmø i Europa League, og Laudrup håber, at danske fans vil tage turen over broen for at støtte waliserne.

Det kræver i første omgang, at Malmø forsvarer deres føring på 2-0 mod skotske Hibernian torsdag aften.

Gør de der, står de over for Swansea i tredje runde af kvalifikationen til Europa League, Og Michael Laudrup håber, at det kan trække nogle danskere over Øresund for at støtte hans hold.

- Der er kun 25 minutter fra Danmark til Malmø, så hvis vi møder dem, kan vi måske få nogle danskere over for at støtte Swansea, siger Laudrup til South Wales Evening Post.

Med Kastrup Lufthavn lige på den anden side af broen er det ikke usandsynligt, at Swansea vil flyve dertil og bo i København, inden de tager turen over broen.

Laudrup håber, at den historiske rivalisering mellem Danmark og Sverige på fodboldbanen kan lokke danskerne til Malmø, selvom han og assistent Morten Wieghorst er eneste danske islæt på holdet.

- Der er en stærk rivalisering mellem Sverige og Danmark, selvom vi ikke er et dansk hold, og jeg ikke spiller, siger han.

Malmø vandt det første opgør mod Hibernian hjemme på Friends Arena med 2-0 og skal altså forsvare den føring i Edinburgh, inden de får fornøjelsen af Swansea og måske et par danske Swansea-fans.

Swansea har hjemmebane i den første kamp i tredje runde den 1. august med returkamp i Malmø eller Edinburgh ugen efter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip