Laudrup ikke på talefod med Swansea

Et brud med Swansea kommer stadig nærmere for Michael Laudrup. Nu kommunikerer han kun med bestyrelsesformand Huw Jenkins via sin agent Bayram Tutumlu

Efter en succes-sæson i første forsøg i Premier League så Michael Laudrups fremtid lys ud. Men efter sæsonens afslutning er alt gået galt. Den gamle skattesag fra Ajax-sæsonen for 16 år siden er dukket op igen, og Swanseas bestyrelse er tilsyneladende ikke indstillet på at honorere Laudrups forventninger til sommer-budgettet. Laudrup talte selv begejstret om planerne for Swanseas næste sæson, men samtidigt advarede han om, at det ville blive svært medmindre der blev allokeret store summer til at forstærke truppen.

Det sidste punkt ser ud til at blive den afgørende faktor, der er tæt på at udløse et brud mellem waliserne og Laudrup.

Situationen mellem den danske træner og bestyrelsesformand Huw Jenkins er nu så alvorlig, at de ikke længere er på talefod. Laudrup lader ifølge Sky Sports nu al kommunikation med Swansea-formanden, der i øvrigt er rejst på ferie, foregå gennem sin agent Bayram Tutumlu.

I sidste uge skrev Laudrup ellers til BT i en mail, at han regnede med, at Swansea ville leve op til de løfter, som han havde fået:

- Jeg er glad for at være i Swansea og er sikker på, at klubbens ledelse holder det, de lovede, da jeg forlængede min kontrakt. Hvorfor skulle Swansea ikke det? Det jo er til alles - klub, spillere og fan - interesse at have et så stærkt hold som muligt. Indenfor de fastsatte økonomiske rammer naturligvis, skrev den danske manager dengang, men ud fra udviklingen i forholdet til Jenkins, er Laudrup åbenbart blevet slemt skuffet over de penge, som waliserne har givet ham råderet over til at forstærke holdet.

Dagens Gossip